Hov, lige om lidt er der ikke mere år tilbage.

Vi når ikke flere udgivelser i 2013, men det betyder ikke, at vi sidder på vores hænder. Næste års udgivelsesprogram er under forberedelse. En af de ting der har været sjovest at arbejde med, er en illustreret børnebog af den finsk/svenske tegner og forfatter Henri Gylander, som på dansk får titlen Verdens ensomste pige. Det er en historie om pigen Laila, hvis eneste ven er et småirriterende, usynligt, ostereje-spisende væsen ved navn Koko. Laila og hendes far flytter ind i byens største højhus, hvor hun sammen med Koko går på jagt efter en rigtig ven. Det bliver en spændende jagt, for huset er befolket af mange forskellige mennesker. Men den lille pige finder til sidst en ven, bedst som det hele ser allermest trist ud.
På billedet herover er de nået helt op på taget af højhuset. Bogen udkommer i første kvartal af 2014, får hardcover-indbinding, og indholdet bliver trykt på kraftigt, bestrøget papir.

kokos

Pigens usynlige ven i bogen er baseret på Henri Gylanders datters egen usynlige ven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *