Line Fjordsides romandebut Det jeg mister er en medrivende og grum fortælling om en ung kvinde, der pludseligt og uventet mister sin mor, samtidig med at hun indleder et ulige forhold til en gift mand. Det er en historie om at miste, en mor, kærligheden, måske lidt af sig selv.

Om forfatteren

Line Fjordside er uddannet landskabsarkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus. Efterfølgende har hun tegnet, læst, skrevet, født børn og bosat sig på Amager.
Bogens handling foregår i Aarhus, hvor Line selv boede fra hun var 14 til hun blev 31.

Line Fjordside
 

Downloads

 

Det siger anmelderne:

Bogliv.dk:
… når Fjordside indleder sin bog med at skrive, at hovedpersonen bruger tid på at huske, hvem der bar kisten, ja, så ved vi lige fra første sætning, at her er en bog, der handler om at være menneske. Et menneske, som har elsket og mistet. Dermed var denne anmelder hooked fra den allerførste sætning.
★★★★★☆

Bogblogger.dk:
Det jeg mister er en ret fin og kompakt lille roman, som man nemt kan leve sig ind i. En oplagt bog til dig, der sætter pris på at kunne læse en bog i et stræk. Det fortjener den.

Magasinet Liv:
Fantastisk debutroman
En lille bog med meget kraftfuldt indhold.

★★★★★☆

JulesRules:
Ikke noget fransk, med at kaste med tallerkener og udleve sit drama. Bare det helt stille og rolige indre kaos. Det er så genkendeligt og de korte kapitler og rammende sætninger beskriver det helt utroligt præcist. Det lyder meget trist, og det er det jo i sagens natur også, men det er ikke en bog der gør en i dårligt humør. Der er masser af håb, en masse udvikling og man mærker vejen hen mod noget bedre.