En dreng og en ræv gik en tur er både velegnet til børn (højtlæsning) og til voksne, der kan lide en poetisk, forunderlig og fin historie, fortalt i billeder og vers.
Bogen er indbundet i stift bind med syet ryg og trykt på papir af god kvalitet, så den kan tåle at blive læst igen og igen.

Om forfatteren/tegneren

Mikkel Stubbe Teglbjærg er uddannet skuespiller og har arbejdet freelance på stort set alle de østjyske teatre. 2007-2008 kunne han ses i rollen som Shannon i Bravo, Shannon på DR2.
I dag bruger Mikkel mest sin tid på at tegne og fortælle historier. Udover sine egne mikroudgivelser under kunstnernavnet Doktor Doink, der bl.a. tæller Doinks store alfabetbog og højtlæsningsbogen Emma drømmer, laver han en tegneseriestribe for forbrugermagasinet Samvirke og en for skuespillernes fagblad Sceneliv. Han har desuden illustreret flere bøger for børnebogsforlaget Min bedste bog.
 
mikkel
 

Downloads


 

Det sagde anmelderne:

Trilogien
Når man er en dreng og ræv der er ude og gå en tur, så kan de mest eventyrlige ting ske. […] Skøre oplevelser, liv og død og alt sammen fortalt så fint at det ikke nødvendigvis kræver en snak om døden bare fordi man læser den her bog.