Inivitation til reception

Spritnye tegneserier! Øl! Kendte mennesker! Kaffe! Ukendte mennesker! Alt det og meget mere! Vi siger hej-hej til dig: Kom til release på tegneserien “Magisk Magi!” og reception for forlaget. Det foregår på Stardust Café/Records/Books, Klostergade 58, 8000 Aarhus C, den 8. oktober fra 16 til 18.

invitation

I 2011 snublede Ole Damgaard sådan lidt sidelæns ind i sin første bogudgivelse under forlagsnavnet ComicBooks, i forbindelse med Rasmus Klumps jubilæum. Men siden da har projektet udviklet sig, og der bliver idag arbejdet målrettet med bøger og tegneserier til fremtidig udgivelse på det danske marked.

Nu vil Ole med venner gerne markere det hele, og skyde det igang. Kom og vær med! Vi vil rigtig gerne se dig! Det bliver da hyggeligt! Hva’? Selvfølgelig gør det da det.

…og UH! Du kan også vinde verdens sejeste præmie! Alle fremmødte kan nemlig deltage i konkurrencen om verdens foreløbigt eneste stykke Magisk Magi!-merchandise! De kendtes skrædder, Stine Spedsbjerg, har hæklet et af uhyrerne fra tegneserien som nuttet tøjdyr. Tør du gå glip af chancen for at vinde den unikke præmie?

Vi ses!