“… hvis jeg havde mødt mig selv for tre år siden, ville jeg have tævet mig med et bat.”

Vi er bare selv er Linda Abildgrens historie om at vælge at få et barn alene. Den handler om uforudsigeligheden, de svære beslutninger og lykken, der fulgte med.

Linda var mere end tilfreds med sit aktive singleliv i Århus. Men der manglede noget. Hun besluttede sig for at få et barn alene. Men hun havde aldrig forestillet sig, hvor meget det ville ændre hendes liv.

Alle andre nye forældre lader til at have overskud til at synge pædagogiske sange for deres børn og lege udviklende og motorisk stimulerende lege med dem, mens jeg bare er så træt, at det eneste jeg kan, når jeg er færdig med alt det praktiske, er at optræde som katatonisk autist. Og så får jeg simpelthen så dårlig samvittighed over, at han er blevet udstyret med verdens dårligste mor, og at jeg ikke har givet ham en far, der kan tage over, når overskuddet er helt forsvundet.

Bogen er en del af vores serie En erfaringsbog.

Om forfatteren

Linda Abildgren er født i 1977. Hun arbejder som tegnsprogstolk og fitnessinstruktør, og er selvvalgt alenemor til Anton (2010) og Frida (2015).
Linda blogger til dagligt på www.blogsbjerg.com.

Linda L. Abildgren
 

Downloads

Det siger anmelderne:

Bogrummet
Abildgren skiver virkelig humoristisk og reflekterer på en interessant måde. Hun er desuden også hudløst ærlig og dette også selvom det nok ikke falder i god jord alle steder. Abildgren tager lidt læseren med på en rejse gennem hendes beslutninger og det var jeg særlig vild med som læser.
★★★★☆

Trilogien:
I øvrigt: er det som at være der selv, at læse Lindas bog, hvis man er hunkøn og i 30’erne-ish og går og tænker på, hvordan det er at have et barn. Med eller uden en far i billedet.