Anmeldelser af Sådan er Kirsten bare

Bogblogger.dk er overrasket og foruroliget:
Forfatteren undersøger, hvad der sker, når vi taler hen over hovedet på hinanden. Når vi forvolder andre smerte uden af vide det. Og når vi tror vi ved, hvad der er bedst for andre og helt undlader at spørge dem, hvad de selv ønsker og tænker.
Man skal ikke læse mange sider før man bliver nysgerrig på hver eneste af de seks noveller, der alle har en overraskende slutning. Det er fedt!

Læs hele anmeldelsen her >>

Amar-O-Rama griner højt:
… lige så røvhulsagtige [personerne i bogen] er, lige så sørgelige og sjove er de også. Jeg får ondt af dem, mens jeg griner. Højt. De er absurde og underholdende i al deres genkendelighed. Derfor elsker jeg Annes noveller. Derfor elsker jeg vel alt, Anne skriver. Hun spidder folk med kærlighed og med sit syrlige, fantastiske sprog.
Læs hele anmeldelsen her >>.

Helles blog får kramper i tæerne:
Hver novelle skaber sit eget univers. Og de kan ikke kun læses en enkelt gang. De skal læses igen og igen. Fordi ved hver ny læsning, dukker en ny tanke op. Godt er ikke bare godt. Ondt er ikke bare ondt. Ulykker findes lige under overfladen hos mennesker, man ikke tror det om. Hver novelle får smil på mine læber, der brat bliver afbrudt af kramper i tæerne eller tårer på kinden. Jeg bliver puffet ud i hele følelsesregisteret.
Læs hele anmeldelsen her >>

Blogsbjerg elsker bogens skæve eksistenser:
Somme tider hælder [Anne Bredahl] en verden af betydning i et enkelt ord, andre gange laver hendes krøllede hjerne sætninger, der er skæve og bimse og lammende præcise.
Denne lille bog er indbegrebet af alt, hvad der er Anne, og jeg synes, du skal købe to eksemplarer: Et til dig selv og et til en dansklærer nær dig.

Læs hele anmeldelsen her >>

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.