Den rigtige bog om lastbiler

Af Ole Damgaard
Udgivelsesdato: 22. oktober 2018
28 sider i farver, hardcover
Fra 3-8 år
ISBN: 978-87-93164-15-4

Hvad hedder de forskellige lastbiler og anhængere I ser på jeres vej? Det kan store og små nu finde svaret på i Den rigtige bog om lastbiler. De mindste kan kigge på de flotte farvebilleder og få læst op, mens de større kan læse teksterne selv og lære de rigtige fagudtryk.
Ved du for eksempel hvad en sættevogn er eller hvordan en motor ser ud? Bogen giver dig svaret, når den i en uhøjtidelig tone fortæller om hver enkelt lastbiltypes egenskaber og formål.
Nørder og entusiaster i alle aldre kan få glæde af bogen, som, i modsætning til mange oversatte bøger på markedet, udelukkende handler om lastbiler af den slags som kører her i Danmark. Altså præcis dem du kan se i din hverdag, og måske allerede har undret dig over.

Ole Damgaard har ført og repareret et utal af maskiner, gaffeltrucks, traktorer, biler, busser og lastbiler igennem mange år. Nu overfører han sin viden om og interesse for dem til billedbøger, alle med fokus på hverdagens køretøjer, maskiner, værktøj og den slags spændende ting. De bliver alle sammen den slags bøger, som han selv gerne ville have læst, da han var en lille knægt.