Hvad hedder de maskiner I får øje på, og hvad bruger man dem til? Det kan store og små nu blive klogere på i denne bog. De mindste kan kigge på de flotte farvebilleder og få læst op, mens de større kan læse teksterne selv og lære de rigtige fagudtryk.
Ved du for eksempel hvad man bruger en terminaltraktor til eller hvordan en dumper ser ud? Den rigtige bog om store maskiner giver dig svaret, når den i en uhøjtidelig tone fortæller om hver enkelt maskines egenskaber og formål. Nørder og entusiaster i alle aldre kan få glæde af denne bog, som, i modsætning til mange oversatte bøger på markedet, udelukkende handler om maskiner som kører her i Danmark. Altså præcis dem du kan se i din hverdag, og måske allerede har undret dig over.

Om forfatteren

Ole Damgaard har ført og repareret et utal af maskiner, gaffeltrucks, traktorer, biler, busser og lastbiler igennem mange år. Nu overfører han sin viden om og interesse for dem til bogserien “Den rigtige bog”, som her indledes med en samling flotte store og små maskiner. Flere bøger i serien er allerede under forberedelse, alle selvfølgelig med fokus på hverdagens køretøjer, maskiner, værktøj og den slags spændende ting. De bliver allesammen den slags bøger, som han selv gerne ville have læst, da han var en lille knægt.

oledamgaard

Downloads

 

Det siger anmelderne:

Der er endnu ingen anmeldelser af denne titel.