En dreng og en ræv gik en tur

SNART UDSOLGT - FÅ EKSEMPLARER TILBAGE

Skrevet og tegnet af Mikkel Stubbe Teglbjærg
Udgivelsesdato: 13/2 2016
28 sider sort/hvid, hardcover
Fra 4 år
ISBN: 978-87-93164-08-6

En dreng og en ræv gik en tur er velegnet til højtlæsning for børn. Men voksne, der kan lide en poetisk, forunderlig og fin historie, fortalt i billeder og vers, må absolut gerne læse den!

Mikkel Stubbe Teglbjærg er uddannet skuespiller og har arbejdet freelance på stort set alle de østjyske teatre. 2007-2008 kunne han ses i rollen som Shannon i Bravo, Shannon på DR2.
I dag bruger Mikkel mest sin tid på at tegne og fortælle historier. Udover sine egne mikroudgivelser under kunstnernavnet Doktor Doink, der bl.a. tæller Doinks store alfabetbog og højtlæsningsbogen Emma drømmer, laver han en tegneseriestribe for forbrugermagasinet Samvirke og en for skuespillernes fagblad Sceneliv. Han har desuden illustreret flere bøger for børnebogsforlaget Min bedste bog.

En dreng og en ræv gik en tur

Vi er nu klar med endnu en børnebog. Den illustrerede bog er fortalt på vers og billeder af Mikkel Stubbe Teglbjærg.
Det er historien om en dreng og en ræv, der gik en tur. Som titlen siger. En tur der skulle komme til at ændre deres verden. Læs højt fra deres oplevelser, eller læs for dig selv! Fordi du kan.

sparkigang

Om forfatteren og tegneren
Mikkel Stubbe Teglbjærg er uddannet skuespiller og har arbejdet freelance på stort set alle de østjyske teatre. 2007-2008 kunne han ses i rollen som Shannon i Bravo, Shannon på DR2. I dag bruger Mikkel mest sin tid på at tegne og fortælle historier. Udover sine egne mikroudgivelser under kunstnernavnet Doktor Doink, der bl.a. tæller Doinks store alfabetbog og højtlæsningsbogen Emma drømmer, laver han en tegneseriestribe for forbrugermagasinet Samvirke og en for skuespillernes fagblad Sceneliv. Han har desuden illustreret flere bøger for børnebogsforlaget Min bedste bog.

Crowdfunding igen
Vi finansierer bogen via Kickstarter, ligesom vi gjorde tidligere på året med Min Mormor og skovkrokodillen. Så hvis du synes den lyder som noget for dig, så husk at bidrage — på den måde kan du forudbestille og samtidigt være med til at sikre, at bogen udkommer! Klik på billedet ovenfor for at gå til Kickstarter.
Vi har sat et minimumsbeløb, som skal dække tryk og indbinding af bogen, samt andre udgifter ved bogens lancering. Hvis der skulle komme flere penge ind end minimumsbeløbet, vil de blive brugt til at gøre reklame for bogen.