På vej hjem fra skole møder en lille dreng en mærkelig hund, der viser sig at være den engang så berygtede Store Stygge Ulv.
Men ulven har et problem. Ingen tror på ham længere, og ingen synes han er farlig.
Der er kun én ting at gøre: drengen må lære ulven at blive farlig igen. RAAUUWWRR!
Mig og ulven fortæller morsomt og hyggeligt om det venskab der med tiden opstår mellem ulven og den lille dreng, set fra drengens perspektiv. Tegningerne er enkle, men fulde af liv og udtryk.

Om forfatteren/tegneren

Forfatter og illustrator Delphine Perret kommer fra det sydøstlige Frankrig, og er uddannet fra École supérieure des arts décoratifs de Strasbourg i 2003.
Perret har skrevet og illustreret tretten egne bøger og har illustreret otte børnebøger skrevet af andre forfattere.
Se mere om hende på chezdelphine.net.
 
delphineperret

Downloads


 

Det sagde anmelderne om bogen i andre lande

New York Times:
Very smart and thoroughly beguiling.

Washington Post:
The cartoon-style drawings and the quick-fire dialogue are a delight

Boston Globe:
The cartoon-style drawings and the quick-fire dialogue are a delight

Kirkus Review:
Both sophisticated and sublimely silly

Det sagde anmelderne om den danske udgave:

Børnenes Bøger:
En virkelig sød og fin historie om et venskab mellem en ulv og en dreng. Det er helt enkelt og samtidig virkelig underholdende.
★★★★★☆

Bogrummet:
Nogle gange er det bare dejligt med noget helt simpelt og enkelt, hvad angår børnebøger, som mange gange er så vilde i deres udtryk, at man godt kan miste pusten.
★★★★☆

Serieland:
Bogens klare styrke ligger i de lag, hvor de mindste selv kan fortælle med. Indleve sig, som det jo så smukt hedder, og selv bidrage. Billederne er fine i sig selv, og kan næsten stå alene, og teksten enkelte steder morsom og underfundig.
★★★★☆☆

Sjov for Børn:
”Mig og ulven” er en velfortalt og varm historie, der går lige i hjertet. Delphine Perret har blik for de små fine detaljer og formidler om noget en historie om venskab.
Selve tegningerne er ganske enkle og kan med lethed afkodes. ”Mig og ulven” er en sød lille historie der fortjener at blive læst!