Messer i resten af 2014

Vi kommer ud og siger hej til folk og sælger vores bøger på de følgende arrangementer:
 

Vild med ord

Ridehuset, Aarhus, 30.-31. august

Den lille litteraturfestival med forlagsstande, oplæsninger, interviews og paneldebatter.
Arrangøren skriver: Vild med ord er en årlig, forfriskende litteraturindsprøjtning i det aarhusianske kulturliv. Festivalen indbyder alle ord entusiaster og litteraturglade mennesker til oplevelser, der både udfordrer og inspirerer. Vi vil gerne skabe et intimt rum mellem forfatter og publikum med plads til overraskelser og møder med mere kendte forfattere.
 

Art Bubble

Industrimuseet, Horsens, 27.-28. september

Den eneste tegneseriefestival/tegneseriemesse i Danmark i 2014. Vi kan findes ude i det store messeområde i maskinhallen, hvor vi i år deler en stand med Eudor Comics.
Arrangøren skriver: Art Bubble afholdes nu for tredje gang. Vi satser på, at Art Bubble igen bliver Danmarks hyggeligste tegneseriefestival!
 

Bogforum

Bella Center, København, 7.-9. november

Danmarks absolut største bog- og litteraturevent. Du finder os på stand C2-024B.
Arrangøren skriver: BogForum er hele Danmarks populære bog-event som i efteråret 2014 afholdes for 23. gang. Her kan du sætte en dag af og nyde de nye bøger, høre de spændende interviews, møde din yndlingsforfatter og få signeret din bog. Du kan også opleve et kæmpe børneområde med fokus på børne- og ungdomslitteratur og underholdning for hele familien samt slappe af i en af de mange og rummelige café- og loungeområder med masser af siddepladser.

Share your thoughts

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.